torstai 2. elokuuta 2012

Yöllisiä suunnitteluja


Yövuorossa on hyvää aikaa surffailla netissä ja tehdä suunnitelmia. Keittiöremppaa olen nyt kovasti suunnitellut. Ja onhan meillä noita suunnittelijoita käynytkin. Vielä olis kuitenkin vähän itselle epävarmaa, että millaisen keittiön sitä oikeasti haluaa. Pääasia on kuitenkin sillä, että se on toimiva! Yksi iso osa keittiötä tulee tietenkin olemaan valaistus. Keittiössämme (niin kuin koko talossa) on tällähetkellä kaikki sähköt vedetty pinta-asennuksena. Ei niin kaunista. Onneksi velipoika on juuri valmistunut sähköinssi, joten eiköhän me saada loistavat valot keittiöön. Katto ja seinätkin pitää sinne laittaa uusiksi. Lastulevy vaaleankeltaisena ei  ihan ole sitä ominta makua. Lattia on ainoa, joka saa jäädä.

Siinäpä meidän keittiön kaapit. Kaikki yhdellä seinällä ja työtilaa ei ollenkaan. Kuvakin on tosi vanha, tällainen sattui koneelta löytymään... 



Isäntä tutki meidän tuvan isoa lämmönlähdettä eli takkaa. Takasta on kaikki takatiilet irti. Takka joudutaan siis osittain purkamaan ja korjaamaan. Kokonaan ei haluta takkaa purkaa, koska se on ollut todella toimiva lämmönlähde! Nyt sitten päästään pinnoittamaan takka uudelleen, mutta millä. Ja millä värillä? Ei ainakaan nykyisellä oranssin-keltaisella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti