sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Tätä se nyt on


Remontti se vaan etenee. Hirveen kiva on, kun oon ollu pari viikkoo tosi tiiviisti työmatkoilla. Viime viikonloppuna pikkuveli tuli käymään ja uurasti sitten koko lauantain meidän keittiön parissa. Keittiössä ja muuallakin talossamme on sähköjohdot vuodelta nakki, joten vaihtoon menee! Keittiöön muutenkin tulee aika paljon muutoksia sähköhommeleissa. Tässä vähän kuvia sähköjohtojen ihmeellisestä maailmasta. Viime viikonloppuna oltiin vielä siinä uskossa, että se meidän iso joululahja, eli tilattu keittiö ei ihan vielä oo tulossa. No, maanantainapa soi puhelin. Keittiö olis noudettavissa! Itehän me aateltiin se kasata ja koota. Ja nyt se olis hakua vaille! Naapuri oli ottanut samasta paikasta ja vakuutti, että ei oo ihan mahdoton homma. Se jää nähtäväksi. 


Tästä oli pakko ottaa vielä ikuistuskuva! Tämä keittiömme "helmi" jää nyt historiaan.Elämä ilman keittiötä...
on haasteellista, mutta ei mahdotonta! 
Eilen illalla maalasin keittiön katon. Ja takkakin näyttää jo aikasta hyvältä. Lisään kuvia, kun löydän kameran täältä sekamelskasta. Tänään olis tarkotus lähteä hakemaan keittiönkaapit kotiin. Samalla pitäis valita keittiöön tapetit ja välitilan laatat. Vaikeita, mutta kivoja valintajuttuja. 

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä rempan keskellä elämiseen ja keittiöttömään elämään :) Kovasti odotan uuden keittiön ja takan näkemistä. Sähän voit tehdä kivan sisustustaulun tuosta vanhasta laatasta, oli se niin ihQu :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Niitä todellakin tarvitaan! Kovasti minäkin odottelen. Nyt alkaa jo näyttää ihan siltä, että vielä joskus meillä on ehjä, eheä koti! Täytyy laittaa tilannepostausta kun ehdin!

   Keittiön väärin kasattu laattaihanuus tais kuolla vasaran ja taltan johdosta. Nyyh...

   Poista