perjantai 11. lokakuuta 2013

Se olis taas vähän niin kuin remonttihommia...

Remppatauko on näköjään ohi.

Huh huh, taas... no, pitää ajatella lopputulosta.Eteinen siis tälläkertaa työn alla. Ulkoeteisestä seuraava eteinen, joka ennemmin oli ovien valtakuntaa. Yksi ovi siitä jo sulkeutui, kun siihen kohdalle tuli seinä ja toiselle puolelle keittiön kaappeja ja toinen ovi leveni oviaukoksi. Eteinen on kuitenkin ollut kylmä. Etenkin lattia. Lattialla on ollut muovimatto. Maton alla oli lastulevyt ja...
sen alla puulattia! Valitettavasti tätä lattiaa ei voitu alkaa kunnostamaan, koska se ei olisi tehnyt lattiasta yhtään sen lämpimämpää. Puulattian alla on hiekkaa, turvetta ja sammalta .. Huh huh.


Noin 50 saavillista siitä sitten kärrättiin tuota muhua ulos. Päällimmäisenä oli hiukan myös villoja, jotka olivat huonokuntoisia. 

Onneksi mitään kamalia yllätyksiä ei löytynyt. Ei hometta tai homeen hajua, huh! Ihan alimmaisena löytyi odotetusti betonilaatta. Tarkoituksena olisi laittaa eteiseen sähkölattialammitys, mutta jottei lämpö menis harakoille, pitää perustan olla kunnossa. Siksi siis nämä purkutoimenpiteet. 

Me jatketaan pölyn seassa rempantäyteistä viikonloppua.   
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti