torstai 9. elokuuta 2012

Tuo mulle lämpöö

Tänään ja eilen on ollu tosi viileää, vaan kymmenen astetta ulkona. Joutunu jo tunkemaan kaulahuivin ja takin päälle. Mulla on ollu vapaapäivä ja Koivulan isäntä on iltavuorossa. Onneks mun porukat tuli viihdyttämään mua. Tai äiti keräili meiltä vattuja. Käytin tilaisuuden hyödyksi ja raahattiin porukalla isompi pakastin autotallista sisälle, jotta saan kaikki marjani mahtumaan.

Pakastin piti änkeä meidän vierashuoneeseen. Joten huonetta piti vähän tyhjäillä. Itseasiassa sehän pitää kokonaan tyhjäillä, kun siitä lähtee seinät ja tilalle tulee vessa ja kodinhoito/takka/vierashuone... mutta mutta, innostuin raijaamaan sieltä romuja aittaan. Otin jopa seinässä kiinni olevat hyllyt pois. Kauhulla mietin, että minne ne kaikki kamat saadaan sitten kun se remppa oikeesti alkaa!

Illalla touhutessa kuitenkin tuli kylmä, joten soitin isännälle, että enköhän laita saunan lämpenemään. Nyt tässä sitten odottelen isäntää, jotta päästään saunomaan.
 


Ensi talvena meillä syödään marjoja! Äippä on nämäkin meille poiminut :)

Lissu tuli myös mukaan lämmityshommiin

Saunasta ulospäin

pukuhuoneen ikkuna
Tuli vähän hämäriä kuvia saunalta, sisällä kun oli jo niin hämyistä...


matkalla löysin tätä ryökälekasvia näin kauniin valkoisena.
/


2 kommenttia:

  1. Ihana Koivula!!! Mukavaa lukea ja nähdä kuvia mitä kaikkea olette tehneet. Ahkeria ootte ollu <3 Kovasti tsemppiä ja jaksamista rempppaan. Toivottavasti päästään kollega L:n kanssa joku päivä ihastelemaan paikan päälle ;) Terkkuloisia isännällekin!

    VastaaPoista
  2. Ihana kommentti! Aina ei tunnu kovin ahkeralta, niin paljon tekee sitä näkymätöntä työtä tai siis pitää paikkoja ees jossain kuosissa. Ja lupaan, että kyllä se kutsu tässä vielä tulee ;)

    VastaaPoista