maanantai 3. syyskuuta 2012

Kiirettä pitelee

Blogin päivitys on jääny vähiin, kun on ollu niin kiire! Huono selitys, mutta oikeasti ollaan oltu tosi vähän kotona. Kalenteri alkaa täyttyä työjuttujen takia ja tieto siitä, että remontti on suurimmaksi osaksi vielä edessäpäin, ei ainakaan helpota asiaa. Toisaalta, vielä edessä oleva remppa antaa mahdollisuuksia suunnitteluun :)

Takkajuttuja on kovasti tutkittu. Ollaan nyt päädytty siihen, että tehdään "tavallinen" takka-leivinuuni ja siihen upotetaan vesikiertosysteemi, jolla käyttövettä saadaan lämmitettyä. Koko taloon vesikiertoinen lämmityssysteemi tulis olemaan niin iso projekti, että ei aleta sellaiseen. Tulis niin kalliiksi ja kun tää meidän talo ei niin kovin iso olekaan, niin ei siitä oikeestaan ole vastaavaa hyötyä. 



Yksi ajankohtainen rojekti olis maakellarin laitto talvikuntoon. Yks pikku mutta tuossa hommassa vaan on. Maakellarissa oli entisten omistajien jäljiltä mehiläislaatikko ja sinnehän on sitten ampiaiset päättäneet pesiytyä. Liikennettä on meno ja tulosuuntaan heti kellarin ovella, joten ei sinne asiaa oikein ole. Kellarin ovi kun on nyt kesän ajan ollut tuuletusmielessä auki. Ehkä jonain pimeänä iltana saan sen laatikon raahattua muualle ja pääsen laittamaan hyllyt kellariin ja varastoimaan mehuja ynnä muita ajankohtaisia juttuja.

Josko ensi viikonloppuna kerkeis jotain tehdä, kun mulla olis huimat neljä vapaapäivää, katsotaan.. 

2 kommenttia:

  1. Ole nyt varovainen siellä kellarissa. Ampiaiset voi olla tosi äkäisiä ja vaarallisia!

    Kaunis lilja muuten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en mene sinne ennen kuin olen varma, ettei yksikään ötökkä pääse yllättämään.

      Istutin keväällä viisi noita Liljoja, kolme teki kukat ja yksi jäi ihan tyngäksi. Eilen huomasin, että siinä on kauheasti nuppuja, vaikka pituutta sillä tyngällä on vain vaivaiset 20cm.. ihmeellistä. Yksi niistä kuoli, tai no, Iita käytti istutuskohtaa pihavessanaan, ehkä se sai liikaa kissalannoitteita :)

      Poista